Minicruise til Oslo 5-6 nov 2013

Vi var på et minicruise med DFDS til Oslo i november måned. Det var et kedeligt gråt vejr begge dage og det var ikke meget et se. Dog var der det lyspunkt at vi skulle besøge min bror i Norges land.. Han kørte os rundt i Oslo.
MINICRUISE30 Kl 17.00 var der afgang fra Nordhavnen og mørket er ved at falde på. MINICRUISE31 Det er en vældig flot udsigt du har når du sejler ud. MINICRUISE32 Sidste bastion inden vi forlader Københavns Havn. MINICRUISE33 Selv her i November kan du komme i spabadet agter på skibet. MINICRUISE34 Ja så er det på tide at komme ind, mørket tager over. MINICRUISE35 Sidste blik af København
MINICRUISE38 Næste morgen på vej ind i Oslofjerden. MINICRUISE39 Vi er et stykke inde. MINICRUISE40 Lidt udsigt skader vel ikke selv om vejret er ret snusket. MINICRUISE41 Redningsbåten på vej. MINICRUISE42 Nu er vi næsten inde og vi ser der stadig , som i Danmark bygges ved havnen. MINICRUISE43 Det vrimler med byggekraner og materiealer.
MINICRUISE44 Ja man skulle tro der snart skete et uheld. MINICRUISE45 Blik over Oslo , med kongeslottet til højre i billedet. MINICRUISE01 Min bror kørte os rundt og vi er kommet til Holmen Kollen, hvor der mindsanten er rejst en statue af Fritjof Nansen - En Dansker ? MINICRUISE02 I butikken på Holmenkollen er en udstoppet brunbjørn , jeg nægter at tro det er en falmet isbjørn.. MINICRUISE03 Her er tilskuerpladserne til hopbakken.. MINICRUISE04 Et kik på hopbakken.
MINICRUISE06 Et kik op til starten af hopbakken, som i øvrigt er Dansk designet. MINICRUISE07 Mn kan komme i Ski Simulator. MINICRUISE08 Holmenkollen. MINICRUISE09 Forfra, ja det er lidt diset. MINICRUISE10 Vi er nu kommet midt i byen , hvor det eneste vandfald i byen er. MINICRUISE11 Vandfald i Oslo.
MINICRUISE12 Vandfald i Oslo. MINICRUISE13 Nu er vi så på toppen.. MINICRUISE14 En statue af Fabriksjenterne udført 1986 af Ellen Jacobsen.. MINICRUISE15 Så er vi på vej hejm igen med DFDS. MINICRUISE16 Ja det er sandelig flot og DYRT ombord. MINICRUISE17 Hallen med trappen ned til næste dæk..
MINICRUISE18 Næste morgen Københavns Havn..Jo men vi sov godt.. MINICRUISE19 Frihavnen, men er det foretagene her lukket, der er forbavsende få medarbejdere, eller er de bare gået over til nethandel. MINICRUISE20 Nybygning af milionlejligheder. MINICRUISE21 Her er et kik mod Holmen, med Batteriet Sixtus, Peder Skram og ikke mindst Mastekranen. MINICRUISE22 Her er så enden af Langelinie. MINICRUISE23 Trodserne klar til anløb.