Model Europa - Hadsten

I Hadsten er der en af Danmarks største modeljernbaner. Der er både en lokal Hadsten´s model og en Tysk. Banen er helt klart et besøg værd, især for modeltogs entusiaster.
ME-HADSTEN02 Der er kælet for detaljerne, her er brandvæsenet rykket ud. ME-HADSTEN03 I den Tyske del bliver der læsset tønder. ME-HADSTEN04 Bjerglandskab er der også. ME-HADSTEN05 Desværre er der en samling midt i det hele, men sådan er modeljernbaner jo. ME-HADSTEN06 Vi er en del år tilbage, hvis man ser på bilerne. ME-HADSTEN08 Bedemanden punkterede, uheldigt man skal have kisten ud.
ME-HADSTEN09 Den klassiske vandmølle fra Heljan, hvem har ikke haft sådan en ! ME-HADSTEN10 Pælehus på toppen . ME-HADSTEN11 Så kom vi sandelig tilbage til Dampalderen. ME-HADSTEN13 Marked på torvet. ME-HADSTEN14 Der er kul på. ME-HADSTEN15 Her står jeg så i den ene ende af det Tyske anlæg, som er det største.
ME-HADSTEN17 Lidt tættere på. ME-HADSTEN19 Et godstog kommer forbi. ME-HADSTEN20 Her er ICE ´ren ME-HADSTEN21 En lille detalje Borg. ME-HADSTEN22 Station i bjergene.. ME-HADSTEN23 Nu er vi kommet til remissen for EL-tog.
ME-HADSTEN24 Ja der er travlt på stationen. ME-HADSTEN25 DEr skal jo være et posthus. ME-HADSTEN26 ME-HADSTEN27 Nu er vi kommet ind i serviceområdet. ME-HADSTEN28 Her kommer de forskellige tog ind forbi og bliver serviceret og andre tog sættes i drift. ME-HADSTEN29 Driften overvåges nøje.
ME-HADSTEN30 En afsporing måske. ME-HADSTEN31 På computerskærmen ser man hvor det næste tog skal serviceres. ME-HADSTEN34 Så er vi kommet på Hadsten lokalbane. ME-HADSTEN35 Vi ser tydeligt Kirken i Hadsten. ME-HADSTEN36 Hadsten station. ME-HADSTEN38 I gamle dage rangerede man i Hadsten, men det er vidst ovre.