Minicruise med DFDS 2013

DFDS Minicruise til Oslo 2013.


 Min julegave fra firmaet skulle bruger inden Årets udgang. Julegaven var efter eget valg et minicruise til Oslo for 4 personer. Der var kun ca. 1 måned tilbage at gøre det i og nu blev det november.. Bevares turen var meget hyggelig, vi havde inviteret et vennepar med, men DFDS kan bare tage den pris de ønsker for alt, for der er jo ikke andre muligheder. DET GØR DE. Mit introbillede her er på skibet da det blev mørkt.. Det er jo som sådan ikke fordi servicen fejler noget ombord, men der er ikke cafeterie, kun barer og restauranter. Selv i Tax Free shoppen var det ikke noget at hente for os Danske. Det ville sikkert have været billigere i Illum.. Vi er aldrig på mini Cruise mere, der er jo trods alt kun 600 km til Oslo, hvis det er transport man vil.. Man skal simpelt tage dem som er all inclusive.. Det bliver sikkert ikke billigere nu hvor færgerne skal renoveres for millioner. Der er flere billeder i galleriet fra denne tur.

Når man sejler på denne tid af året er solen jo næsten gået ned, men det var da et flot syn.

MINICRUISE30

På turen fik vi lejlighed til at besøge Holmenkollen, Oslos skihopbakke, som er nybygget og i øvrigt designet af en Dansker.

MINICRUISE06

Vinteren havde ej heller sat ind i Norge, vi var i byen forbi det eneste vandfald inde i byen og for enden stod denne statue rejst i 1986 - Ellen Jacobsen "Fabriksjenterne"

MINICRUISE14

Dagen efter næste morgen var vi alerede tilbage i Københavns havn , men udsigt til holmen.. Sixtus batteriet og Peder Skram. 

MINICRUISE21

Senest opdateret: Torsdag, 27. februar 2014 22:26